tirsdag 28. januar 2014

Müsliblanding

Hjemmelagd er i vinden som aldri før. Vi vil vite hva vi spiser. Her et et lite tips til en sunn, rask, enkel og god müsliblanding som kan spises til frokost, mellommåltid eller til kvelds. Den passer godt til deg som ikke liker rosiner og til deg som elsker kokos.

Sett ovnen på 160gr og smelt 3ss kokosolje og 3ss honning.

Bland dette i en bolle:
2dl store havregryn
3dl 4korn
Litt sesamfrø og gresskarkjerner, ca. 1dl tilsammen
1dl kokosflak
1dl tranebær
Litt hakket mandler

Tilsett litt kanel og kardemomme. Bland alt sammen.

Legg bakepapir i en langpanne og fordel müslien over. Hell kokosolje og honningen over og fordel jevnt. Strø litt ekstra kanel og kardemomme over.

Stekes midt i oven i ca. 15.minutter. Rør i blandingen underveis. Følg godt med underveis for den kan fort bli altfor godt stekt.

God tirsdag!



/Stjerne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar